Sophie Reneman

Een rebelse toon en een zelfverzekerde,

sensuele neiging

Sophie Reneman

Portfolio

Over Sophie

Sophie Reneman is een hedendaagse Nederlandse kunstenaar (Amsterdam, Nederland, 1977). Het voornamelijk abstracte werk van Reneman kenmerkt zich door een rebelse toon en een zelfverzekerde, sensuele neiging. Werkend met acryl, inkt en krijt, gebruikt ze messen als penselen op hardboard en canvas.

Als bewuste autodidact daagt Sophie de grenzen van ‘kunst’ uit. Ze breekt het af in vorm, context en inhoud. Dit alles om in de meest rauwe vorm een manier te vinden om unieke kunstwerken te delen die haar publiek diep raken.

Reneman’s keuze voor messen als penseel symboliseert haar karakter. In haar eigenzinnige zoektocht naar artistieke waarheid omarmt ze de kracht van abstractie, waardoor haar werken een mysterieus en intrigerend karakter krijgen.

Sophie Reneman weigert zich te laten vastpinnen op één stijl of thema, omdat ze gelooft dat artistieke vrijheid het pad is naar authentieke expressie.

Contactgegevens en route

Sophie Reneman

Expositieadres

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute