Toelichting Mijn Atelierroute

Mijn Atelierroute

Mijn Atelierroute biedt de mogelijkheid je eigen route samen te stellen. Een route die loopt langs de door jouw geselecteerde kunstenaars.

Mijn Atelierroute is eigenlijk een soort van ‘geheugensteuntje‘. Als je door deze site bladert en je komt op een pagina van een deelnemende kunstenaar die bij jou in de smaak valt en waarvan jij vindt dat deze een bezoek waard is, voeg deze kunstenaar dan toe aan Mijn Atelierroute. Dat kan met de knop ‘Voeg kunstenaar toe aan Mijn Atelierroute‘.

Zodra je een kunstenaar hebt toegevoegd, dan zie je bij het Mijn Atelierroute symbool rechtsboven aan de pagina een notificatie verschijnen met daarin het aantal kunstenaars dat je tot nu toe hebt toegevoegd aan Mijn AtelierrouteNotificatie Mijn atelierroute.

Klik op het roze gekleurde Mijn Atelierroute symbool rechts bovenin de pagina en je krijgt de inhoud van Mijn Atelierroute te zien met daarin de door jou geselecteerde kunstenaars.

Voorbeeld inhoud MijnAtelierroute
Voorbeeld inhoud MijnAtelierroute

Uiteraard kan je, bij nader inzien, een kunstenaar eenvoudig verwijderen uit Mijn Atelierroute. Wil je een geheel nieuwe selectie van kunstenaars samenstellen, verwijder dan gewoon alles uit Mijn Atelierroute.

Plan je route Via Mijn Atelierroute

Tenslotte kan je jouw eigen route plannen op de plattegrond met de geselecteerde kunstenaars uit Mijn Atelierroute. Zie hiervoor ook de Toelichting plattegrond / plan je route.

Let op! Apparaat gebonden

De gegevens in Mijn Atelieroute zijn browser en apparaat gebonden. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld thuis op een PC of laptop de keuzes van je te bezoeken kunstenaars vastlegt in Mijn Atelierroute, deze niet beschikbaar zijn op een tablet zoals een iPad of op je mobiele telefoon.

Tip

Ga je de Atelierroute bezoeken, neem dan je mobiele telefoon mee. Je kan thuis op je PC of laptop jouw route voorbereiden en plannen. De uitgezette route kan je vervolgens doorsturen naar je telefoon. Hoe dat in zijn werk gaat kan je lezen in de Toelichting Plattegrond / Plan je route.

Alternatief is dat je jouw route samenstelt op je telefoon. De website van de Atelierroute Laren is responsive en dat betekent dat deze ook uitstekend werkt op een kleiner scherm van een mobiele telefoon.

 

Bonne route!

Mijn Atelierroute