Pim

Spelen met licht, stof en water
in de Afrikaanse natuur

Pim Volkers

Portfolio

Over Pim

Pim is in 2016 weer teruggekeerd naar zijn geboortedorp Laren.

Sinds 2013 is Pim actiever met fotografie geworden en dan met name op het gebied van natuurfotografie in Afrika. Het spelen met licht, stof en water in de Afrikaanse natuur is een combinatie waarmee Pim tracht te spelen. Wanneer die elementen niet aanwezig zijn dan probeert Pim foto’s te maken die een verhaal vertellen of als close-up een ‘karakter’ neer te zetten.

In 2018 won Pim de eerste prijs en daarmee The National Geographic Wildlife Photo of the Year 2018. Daarnaast is Pim lid van Wildlife Photographers United, een internationale groep natuurfotografen die bijdraagt aan boekpublicaties om met de opbrengst bedreigde diersoorten te beschermen.

Pim probeert minimaal een keer per jaar een expositie te organiseren van zijn werken en is gemiddeld drie keer per jaar ergens in Afrika om foto’s te maken.

Contactgegevens en route

Pim

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute