Odile van Brunschot

Puur natuur, gewoon zoals het is

Odile van Brunschot

Portfolio

Over Odile

Ooit ben ik, Odile van Brunschot, als media vormgever afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, afdeling Kunst en Mediatechnologie, voor de richting Beeld en Mediatechnologie. Vervolgens heb ik me ontwikkeld tot allround vormgever en ben ik werkzaam geweest in allerlei aanverwante mediabranches, waaruit onder andere voortvloeide dat ik Media Consultant werd.

Echter had ik van jongs af aan al een passie voor fotograferen en filmen, vandaar dat ik besloot om mijn beide camera’s een meer serieuze blik te geven en richt ik me inmiddels onder de naam Odile – Picture to Picture, op Mens, Dier en Natuur, zo ook Voedsel, in hun natuurlijke omgeving. Ik vind het dan ook heerlijk om de boer op te gaan met mijn apparatuur, de meest interessante mensen te ontmoeten, met hen in gesprek te gaan en in beeld te brengen. Zo leg ik het puur natuur vast, gewoon zoals het is.

Bij mij kun je zodoende diverse foto’s zien op verschillende materialen en groottes, voor binnen en buiten, maar kun je ze eveneens geheel naar wens bestellen of me inhuren voor een persoonlijke fotoshoot, zowel zakelijk als privé.

Ik zie je graag tijdens de Atelierdagen 2024. Tot dan!

Contactgegevens en route

Odile van Brunschot

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute