Reggie van Berkel

Dynamische, geometrische vormen.

Reggie van Berkel

Portfolio

Over Reggie

Reggie tracht de liefde voor, de spanning van het leven en het figuratieve tot leven, herkenbaar over te brengen in dynamische, geometrische vormen.

De ruimtelijke dimensies en symmetrieën, waarbij het kubisme om de hoek meekijkt, past zij op haar eigen wijze toe. Een grote verscheidenheid van beelden en gevelstenen in zowel steen, brons, keramiek als rvs zijn hiervan het resultaat.

Reggie van Berkel ontdekte de beeldhouwkunst en begon haar opleiding in 1994 aan de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten in Laren. Het werd een tweede passie naast de door haar reeds lang beoefende zangkunst.

Reggie brengt haar beelden tot leven in Atelier Brink-Art. Zij heeft haar atelier gedeeltelijk als galerie ingericht om samen met andere kunstenaars kunstwerken te kunnen tonen, welke op afspraak zijn te bezichtigen. Het atelier is op een historische plaats, nl. de verfmalerij van ‘ Van den Brink en Thuys’. Op deze plek kochten de schilders uit De Larense School al hun verfmateriaal.

Wilt u meer weten of zien, kom dan langs in haar atelier.

Contactgegevens en route

Reggie van Berkel

Expositieadres

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe  ‘Grotere kaart bekijken‘ of op de ‘Route‘ links. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route! 

Mijn Atelierroute