Monique Verschoor

Schilderen is voor mij meditatief, tot rust komen,

je uren verliezen in alle kleuren en vormen

Monique Verschoor

Portfolio

Over Monique

Mijn liefde voor het schilderen heb ik van Annemarieke Roelfzema. In 2014 volgde ik bij haar een workshop van 4 lessen, nog nooit geschilderd of getekend. Maar door haar enthousiasme, mooie kleurencombinaties en schilderijen die mij aanspraken en ik ook wel in mijn interieur zou willen ophangen. Heb ik daar 2 jaar op de vrijdag schilderles gehad. Inmiddels rommel ik zelf wat aan, volg af en toe eens een workshop hier en daar in het land of schilder een paar dagen in Frankrijk.

Ik heb niet echt een eigen stijl of voorkeur, het schiet bij mij alle kanten op, dan weer een bloem, dier, portret of landschap. Abstract vind ik erg moeilijk, voor sommige mensen ziet dat er makkelijk uit, maar het moet toch echt de juiste samenhang hebben. Ik schilder op glas, stenen, (oud)hout, canvas, papier of een buitenmuur. Voor mij is schilderen meditatief, tot rust komen, je uren verliezen in alle kleuren en vormen. Je volledige focus op dat wat je wil vastleggen en daarna nagenieten als het naar je zin is geworden. Dan nog even koesteren om het daarna weg te geven of te verkopen, aan degene bij wie ook het hart een sprongetje maakt bij het zien van het kunstwerk. Voel je welkom in mijn tuin vol met kunst tijdens de atelierroute. Ik lig misschien wat buiten de route, maar lekkers wacht op je na de fietstocht!

En voor de kinderen is er een kleine speurtocht langs de schilderijen.

Contactgegevens en route

Monique Verschoor

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute