Yasmine Enneking

Vier het leven, Leef, Geniet en Pluk de dag

Portfolio

Over Yasmine

For a colourful life: Yasmine Enneking

Mijn hele leven schilder ik harten! Het is het mooiste wat we bezitten want zonder kunnen wij niet leven, zo ook niet zonder Liefde!

Schilder met acryl op linnen, maak veel collages en zet werken in Plexiglas. Ben van de kleur, vlinders en veel meer.

Beschilder allerlei levensgrote kunststof dieren zoals b.v. koeien, honden en katten. Ik verzamel dingen, bewaar alles en dat kan een schelp zijn die iemand mij ooit gegeven heeft of een met de hand geschreven briefje of kaart. Ik heb ze nog van toen ik klein was.

Maak ook veel werken in opdracht alles is bespreekbaar: dit kan bijv. een muurbeschildering zijn, schilderij, collage of mensen leveren hun dierbare spulletjes in en dan maak ik daar weer een mooi persoonlijk werk van.

Ik hou van handschriften, dit zie je ook terug in mijn werk bijna niemand schrijft er meer.

Ik hou van teksten en de kracht van het woord. Heeft zo veel betekenis, met veel positiviteit kan ik veel mensen energie geven en in beweging brengen door samen zijn, samen te stimuleren tot iets moois en daardoor ook goed kunnen samen werken.

Ik maak mensen blij met mijn werk en zo heeft alles een mooi persoonlijk en eigen verhaal.

Wat is jouw verhaal?

Treasure your Memories, Treasure your Love. Vier het leven, Leef, Geniet en Pluk de dag.

Heb een boek uitgegeven met mijn kunst en waarin je je levensverhaal kan schrijven en weer kan door geven aan je dierbaren. “Mijn verhaal voor nu en later voor mijn Allerliefsten”

Ook o.a. een expositie gehad met al mijn schilderijen, collages en koeien In het Jan van der Togt Museum in Amstelveen.

Beschilder levensgrote koeien. De eerste was voor Ronald McDonald Sportcentre in samenwerking met kinderen met een handicap en is geveild.

Instagram: yasmine_enneking_art

Facebook: yasmine enneking art and design

Contactgegevens en route

Yasmine Enneking

Expositieadres

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute