Wendy Brakkee

Het liefst schilder ik

mensen in het dagelijks leven.

Wendy Brakkee

Portfolio

Over Wendy

Van kleins af aan ben ik altijd aan het schilderen en tekenen geweest, op de middelbare school de vakken kunstgeschiedenis en tekenen als extra examenvak genomen. Na de middelbare school een hele andere weg in geslagen maar naar een aantal jaren begon het gemis naar iets creatiefs te creëren weer op te komen. Daarom in 2017 weer les genomen onder begeleiding van John Konijn bij de Gooise Academie en hier kan ik mijn creativiteit heerlijk in kwijt. Na een extra zomercursus in Frankrijk hebben we met de kunstgroep Fouleix in 2018 gezamenlijk geëxposeerd in Kasteel Groeneveld, hier kregen wij ontzettend leuke reacties op.

Maar om genoeg zelf vertrouwen te hebben om je eigen werk te laten zien aan het publiek, daar gaat een tijd overheen, althans voor mij. Nu denk ik dat mijn werk op een niveau is gekomen, dat ik met trots mijn werk wil laten zien.

Het liefst schilder ik mensen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld een terras of iemand die een lunchpauze neemt, maar portretten vind ik ook erg leuk, ook bijzondere landschappen zoals bijvoorbeeld het schilderen van het Noorderlicht of het Central Park in New York.

In opdracht schilderen vind ik erg fijn, want wat is er niet leuker om aan de muur een mooie herinnering te hebben uit je leven. Denk bijvoorbeeld aan het dansfeest op je bruiloft of die heerlijke avond aan de tuintafel met al je vrienden om deze vereeuwigd te hebben aan de muur, waar je dagelijks even langs loopt en je weer even terug brengt naar dat bijzondere moment.

Dus ik nodig u graag uit om op een van de dagen in april te komen kijken, de koffie en thee staan klaar.

Contactgegevens en route

Wendy Brakkee

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe  ‘Grotere kaart bekijken‘ of op de ‘Route‘ links. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route! 

Mijn Atelierroute