Mirjam Poldermans

Mijn liefde voor eten en bloemen
wil ik vastleggen in mooie plaatjes

Mirjam Poldermans

Portfolio

Over Mirjam

Wie is Mirjam?

Op vakanties fotografeerde ik al jaren, maar meer dan leuke vakantiekiekjes met mooie herinneringen maakte ik niet. Totdat ik besloot dat ik mijn camera beter wilde leren kennen en ik, inmiddels heel veel, cursussen en workshops ben gaan volgen.

Mijn hart gaat echt harder kloppen bij het maken van mooie beelden. Hoe mooi is het dat ik mijn passie heb gevonden in het fotograferen van stillevens van vooral bloemen en eten. Inmiddels heb ik thuis een eigen studio gecreëerd waar ik urenlang bezig kan zijn om de perfecte plaatjes te maken. De studio geeft me rust en ruimte om creatief en productief te zijn. Ik ben er trots op.

Als kind hield ik al van eten en lustte ik vrijwel alles, maar ook ik kreeg wel eens te horen dat ik niet met mijn eten mocht spelen. En nu mag ik met eten spelen voor mijn moderne stilleven fotografie. Hoe fijn is dat!

De liefde voor bloemen is vooral ontstaan nadat ik mijn man leerde kennen. Hij is al heel lang gek op bloemen en heeft de liefde op mij overgebracht. We hebben altijd verse bloemen in huis en zomers pluk ik graag een boeket met bloemen uit onze eigen tuin.

Als moderne stilleven fotograaf wil ik mijn liefde voor eten en bloemen vastleggen in mooie plaatjes. Een stilleven kennen veel mensen van de kunst van vroeger, maar ook nu is het een kunstvorm die nog veel gecreëerd wordt.

Mijn inspiratie haal ik niet alleen van de oude meesters, maar ik wil plaatjes creëren die mooi staan aan de muur van de keuken, de hal of boven de bank en ik gebruik daarvoor voornamelijk eten en bloemen.

Contactgegevens en route

Mirjam Poldermans

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute