Gerard Keetelaar

Het is toch fijn als mensen je werk komen bewonderen.

Gerard Keetelaar

Portfolio

Over Gerard

Autodidact Keetelaar timmert aan de weg.

Als tienjarige bracht hij vele uren door achter zijn schildersezel, was hij met potlood en papier ‘aan het prutsen’ en deed de opleiding ‘Famous Artist Skool’. Een aantal jaren later richtte hij zich op zijn sportieve ambities als CIOS-student, waterpoloër en tennisleraar.

Vele decennia en inspiratie later kruipt hij toch weer achter z’n schildersezel. In 2013 nam hij deel aan de Extra atelierroute Laren en in 2014 had hij exposities in kunstcafé ’t Bonte Paard en de Johanneskerk in Laren.

Als onderwerp kiest hij vaak voor portretten, karakteristieke koppen zoals Keith Richards, Mick Jagger en Bowie. Maar ook voor de omgeving, zoals De Molen of ’t Bonte Paard in Laren.

Een eigen versie maken van ‘de Staalmeesters’ van Rembrandt staat nog op zijn verlanglijstje. ‘Dit alles spreekt me aan en ik probeer het op doek te krijgen’. ‘Je schildert voor jezelf, maar toch is het fijn als mensen je werk komen bewonderen, als ze waarderen wat je doet. Het kunstwereldje spreekt mij aan’.

Contactgegevens en route

Gerard Keetelaar

Expositieadres

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute