Sacha Helt

Royaal, tijdloos en stoer!

Sacha Helt

Portfolio

Over Sacha

Ik ben Sacha Helt.

Met heel veel plezier maak ik al jaren schilderijen. Wat ooit als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot mijn beroep.

Mijn schilderijen kenmerken zich vooral door hun royale afmetingen, tijdloze uitstraling en stoere karakter, waardoor ze moeiteloos in elk interieur passen. Ik maak gebruik van diverse technieken en materialen, waaronder acrylverf, bladgoud en mixed media.

Kunst heeft de kracht om jouw huis persoonlijker te maken en het als geheel te verfraaien. Met kunst kun je de toon zetten en een statement maken, en het vormt een uitstekend uitgangspunt voor de verdere inrichting van je interieur.

In Laren, aan de Eemnesserweg 3, beschik ik over een prachtige werk- en expositieruimte. Je kunt KUNSTVANSAS ook volgen op Instagram, waar je de laatste ontwikkelingen, behind-the-scenes en mijn recente werk kunt bewonderen.

Wil je de kunstwerken van KUNSTVANSAS in levenden lijve ervaren? Dan verwelkom ik je graag op 20/21 april. Tot ziens.

Contactgegevens en route

Sacha Helt

Expositieadres

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute