Mariëlle Bax

Elke tas vertelt een eigen verhaal

Marielle Bax

Portfolio

Over Mariëlle

Ontdek BAX WEAR – Waar elke handgemaakte tas een eigen verhaal vertelt!

Welkom bij BAX WEAR, waar ik met passie en toewijding handgemaakte tassen creëer die spreken van individualiteit. Of je nu op zoek bent naar de perfecte strandtas, een trendy schooltas, een handige boodschappentas of een stijlvolle metgezel voor een weekendje weg, bij BAX WEAR vind je het allemaal!

Ambachtelijke Creaties: elk stuk is met liefde vervaardigd, waardoor het uniek en onderscheidend is. Bij BAX WEAR gaat het niet om massaproductie, maar om de kunst van het handgemaakte, waarmee we jouw persoonlijke stijl vangen in elke tas.

Duurzaamheid zonder Overdreven Kosten: duurzaamheid is voor ons een kernwaarde. Daarom speur ik markten, winkels en kringloopwinkels af op zoek naar betaalbare en leuke stoffen. Ook geef ik oude, afgedankte spijkerbroeken een nieuw leven als modieuze tassen.

Creatieve Samenwerking: neem plaats in mijn atelier en maak jouw tas persoonlijk! Met een overvloed aan diverse tassenband en stoffen, bied ik je de mogelijkheid om jouw ideale tas samen te stellen en te laten weerspiegelen wie jij bent.

Of je nu een tas voor jezelf zoekt of een uniek cadeau wilt geven, BAX WEAR vertelt het verhaal van vakmanschap en individualiteit. Neem een kijkje in mijn atelier en ontdek de wereld van handgemaakte tassen die zowel stijlvol als praktisch zijn.

Bezoek BAX WEAR en ontdek het verhaal achter elke tas. Tot dan!

Contactgegevens en route

Mariëlle Bax

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute