Maaike Wiarda

Alles is waar maar ook een illusie.

Maaike Wiarda

Portfolio

Over Maaike

Mijn naam is Maaike Wiarda, beeldend kunstenaar, geboren in Nederland. Ik heb mijn vakopleiding gedaan aan de Kunstacademie Haarlem/Leiden. Ik woon sinds kort in het Rosa Spierhuis in Laren met een eigen atelier no 127. Ik prijs me gelukkig om nog gezond van lijf en leden in deze culturele omgeving me verder te wijden aan mijn kunst.

Ik heb jaren gewoond en gewerkt/geëxposeerd in Nederland, Zuid-Frankrijk, Spanje en Senegal. Veel gereisd ook. Veel van dat alles is terug te vinden op mijn website.

Mijn THEMA: “Chaos en Orde”

Ik schilder landschappen die opvallen door het specifieke kleurgebruik en vormen, die de toeschouwer meenemen in mijn zoektocht naar balans. Een visuele wandeling door een chaotische wereld die ogenschijnlijk geordend lijkt. Een coloristische intuïtieve uiting van “Chaos en Orde” als voortdurend terugkerend thema. Ieder gezichtspunt geeft een ander beeld. De wereld vol individuen met ieder hun eigen specifieke kijk op die wereld. Alles is waar maar ook een illusie.”

Mijn beelden zijn voornamelijk geabstraheerde vrouwenfiguren in brons.

Ruimte: verlangen te ontsnappen aan begrenzingen die ik zelf veroorzaak. Leven vanuit liefde, de kracht te voelen en de macht te laten.

U bent van harte welkom in mijn atelier 127 in het Rosa Spier Huis.

Contactgegevens en route

Maaike Wiarda

Expositieadres

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute