Ineke Vaasen

Een avontuur in de kunst.

Ineke Vaasen portret

Portfolio

Over Ineke

Ineke is niet alleen een gepassioneerde fotograaf, maar ook een kunstenaar die de mogelijkheden van AI (Artificiële Intelligentie) verkent om prachtige afbeeldingen te creëren. Haar fascinatie voor de grenzeloze mogelijkheden van AI heeft geleid tot unieke portretten en andere creatieve werken.

Dit jaar biedt Ineke een selectie van haar foto’s en afbeeldingen te koop aan. Elk stuk, waaronder ook haar bloemportretten, draagt een uniek verhaal met zich mee en biedt de mogelijkheid om een bijzonder kunstwerk mee naar huis te nemen tegen een gereduceerde prijs.

Naast haar eigen artistieke projecten geeft Ineke ook één-op-één workshops waarin ze de mogelijkheden van AI verkent. Ze gelooft sterk dat deze workshops waardevol zijn voor kunstenaars en anderen die geïnspireerd willen worden en hun vaardigheden willen ontwikkelen.

Door haar expertise te delen, hoopt Ineke anderen aan te moedigen om te experimenteren met technologie en hun artistieke horizon te verbreden met deze nieuwe vormen van kunst.

Kom langs om te genieten van de prachtige foto’s en afbeeldingen van Ineke, en wie weet, vind je wel ‘het perfecte kunstwerk’ voor aan jouw muur.

Contactgegevens en route

Ineke Vaasen

Expositieadres

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute