Ekaterina Kruchkova

Kom binnen, kijk, luister, voel en maak contact met haar werk

Ekaterina Kruchkova

Portfolio

Over Ekaterina

De wereld van visueel kunstenares Ekaterina Kruchkova is grenzeloos met onbeperkte mogelijkheden om iedere vorm van energie verder te ontwikkelen en te transformeren in een genezende energie.

Reeds meer dan 20 jaar werkt zij diep vanuit haar eigen ziel aan haar werken, vol passie en overgave. Vibraties worden door haar omgezet in abstracte vormen en kleuren. Haar kunst spreekt de taal van emotie, inspiratie, meditatie en opent deuren naar nieuwe dimensies, sommige onzichtbaar voor het blote oog. De natuur en haar elementen zijn één van haar belangrijkste bronnen en vormen een rode draad in haar leven. Met haar werken brengt zij harmonie in de creaties van de natuur door het zoeken naar een gouden midden, met als uiteindelijke doel jezelf te zijn en te vinden.

Haar kunstvormen zijn: schilderijen, fotografie, sculpturen en tekeningen.

Ekaterina geeft ook “art healing” sessies in haar atelier. Hierbij komt u in balans met uw persoonlijke energieën en creëert u uw eigen kunstwerk. Met behulp van diverse attributen zoals kristallen, klankschalen en een verscheidenheid aan materialen zal zij u begeleiden tijdens uw reis, een unieke ervaring om uzelf beter te leren kennen.

Kom binnen in de spirituele kunstwereld van Ekaterina, kijk, luister, voel en maak contact met haar werk.

Contactgegevens en route

Ekaterina Kruchkova

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe link ‘Grotere kaart bekijken‘. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route!

Mijn Atelierroute