Babette van Helsdingen

Een beeld kan werkzaam zijn als troost en inspiratie.

Babette van Helsdingen

Portfolio

Over Babette

Waarom ik graag beelden schep.

Levend in een complexe wereld vol zintuiglijke prikkels blijkt het een noodzaak dat je geest tot rust kan komen, bijvoorbeeld in een gecreëerd beeld. Hoe kan je daarin dan gevangen raken en gefascineerd? Door de aloude middelen zoals identificatie, symbolen, kleuren, vormen en ritme. En licht en donker.

Zo kan een beeld werkzaam zijn als troost en inspiratie. Zo levert de schilder weerwoord in een parallelle wereld; die van de verbeelding en prikkelt het associatieve vermogen van de beschouwer.

Mijn olieverfschilderijen tonen de mens in zijn natuurlijke omgeving: water, land en lucht omgeven hem. Zon en maan, wolken zijn onlosmakelijk met hem verbonden. Veel vogels maar ook paarden spelen een rol.

De etsen veelal afgedrukt in zwart wit, een enkele met de handgekleurd, hebben een zeer beperkte oplage, waardoor zij een uniek karakter hebben.

Om het werk te zien ben je van harte welkom op mijn atelier Koloniepad 7 1251 AH in Laren.

Contactgegevens en route

Babette van Helsdingen

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe  ‘Grotere kaart bekijken‘ of op de ‘Route‘ links. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route! 

Mijn Atelierroute