Annemarieke Roelfzema

De fascinatie voor mens en dier

weerspiegelt zich in haar werk.

Portfolio

Over Annemarieke

Welkom ‘Bij Annemarieke’

Annemarieke is een kunstenares met haar atelier aan huis. In het atelier, dat dit jaar 10 jaar bestaat, schilderen wekelijks meer dan 40 mensen in lesverband.

Annemarieke heeft zichzelf het vak geleerd en de fascinatie voor mens en dier weerspiegelt zich in haar werk. De schilderijen hebben een kleurrijke uitbundigheid waar je blij van wordt. De vraag naar haar werk is dan ook groot.

Naast opdrachten bestaat het vrije werk uit kleine maar veelal uit grote uitbundige doeken. Annemarieke bezit een uiterst fijngevoeligheid voor kleurgebruik. Steeds weer verrast zij de kijker met haar intense en diepe kleurstelling die in al zijn uitbundigheid toch evenwicht vindt in de totale presentatie.

Het werk ademt de sfeer van onafhankelijkheid uit en tegelijkertijd een sterke dynamiek. De relatie die zij met haar dierbaren onderhoudt komt tot uiting in spontaniteit, zorgt voor binding en toont zich ook volledig in haar werk.

Tijdens de corona-periode heeft Annemarieke zich toegelegd op schilderen van vogeltjes, niet alleen op doek, maar ook bij mensen thuis, op muren, en lichtschakelaars. En inmiddels op kaarten: zogenaamde “happy birdday” kaarten, verkrijgbaar bij de Larense boekhandel en in Atelier Annemarieke. De collectie vogeltjes wordt steeds uitgebreider. De nieuwe serie is dan ook verkrijgbaar tijdens de Atelierroute.

Contactgegevens en route

Annemarieke Roelfzema

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe  ‘Grotere kaart bekijken‘ of op de ‘Route‘ links. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route! 

Mijn Atelierroute