Niels Rood opent 17e Atelierroute Laren

Opening Singer Niels Rood

Op 10 april 2024 werd de 17e Atelierroute Laren in de Foyer van Singer Laren geopend door de kersverse wethouder Niels Rood.

In zijn toespraak refereerde de wethouder aan zijn jeugd waarbij hij al vroeg in contact kwam met kunst en dat toen niet zag als onmisbaar maar inmiddels ervan overtuigd is dat de mens het niet kan laten zich creatief te uiten in allerlei vormen en met allerlei middelen.

De wethouder werd bedankt met een bos bloemen en een paar echte kunstsokken. Hierna zong de Larense 17-jarige zangeres Dolce Beringer een aantal prachtige nummers waarop lekker gedanst werd door de aanwezige kunstenaars. Al met al een heerlijke opening in een prachtige omgeving.

Op naar de 17e Atelierroute Laren op 20 en 21 april met mooi weer en enthousiast publiek!

Meer nieuws

Einde overzicht bereikt

Mijn Atelierroute