Primeur voor 16e Atelierroute Laren !

Stel je eigen Atelierroute samen

Primeur voor 16e Atelierroute Laren !

Maak je eigen atelierroute’ wordt een primeur voor bezoekers aan de 16e Atelierroute Laren die in het weekend van 22 en 23 april wordt gehouden.

Naast het ‘traditionele’ full-colour Art Magazine dat rond 12 april gratis huis-aan-huis wordt verspreid in een oplage van 6.500 exemplaren en waarin de tientallen kunstenaars zich voorstellen aan het publiek, komt op de geheel vernieuwde website van de Larense kunstmanifestatie www.atelierroutelaren.nl een mogelijkheid om je eigen atelierroute samen te stellen. Vervolgens kun je die op je mobiele telefoon mee op pad nemen naar je favoriete kunstenaars. Wil je weten hoe dit werkt? Lees de toelichting Mijn Atelierroute.

Wil je mee doen met de Atelierroute 2023?
We hanteren drie eenvoudige regels: er wordt niet geballoteerd, je woont in Laren en hebt een atelier/werkruimte in ons dorp. Inschrijven kan tot 28 februari 2023..

Heb je geen uitnodiging ontvangen, meld je dan aan via info@atelierroutelaren.nl. In het dan door ons toe te zenden formulier staan publicatiewensen die wij hebben om jouw pagina in het Art Magazine redactioneel in te vullen.

Het inschrijfgeld voor deelname bedraagt € 65,= per persoon over te maken vóór 28 februari 2023 op rekeningnummer: NL51ABNA 0420284346 t.n.v. de Stichting Atelierroute Laren. Inschrijving is definitief na ontvangst inschrijfformulier en inschrijfgeld. Meer info op de inschrijfpagina.

Meer nieuws

Einde overzicht bereikt

Mijn Atelierroute