Ineke Onkenhout

Dood hout en afgevallen bladeren blijven op deze manier voor ons leven, geladen met symboliek.

Ineke Onkenhout

Portfolio

Over Ineke

Dat ik steeds meer met textiel doe komt voort uit mijn opleiding aan de Modeacademie. Jaren ben ik werkzaam geweest in de mode en daarom is het voor mij een logische stap om schilderen en fotografie steeds meer te gaan combineren met textiele werkvormen.

Mijn creativiteit brengt me altijd weer op oneindig veel nieuwe sporen. Er is zoveel te zien om ons heen waar je wat mee kunt doen. Voor mij onbekende technieken eigen maken doe ik ook graag, die ik dan toepas in mijn nieuwe werk.

Zijn het schilderijen, foto’s, artworks, wandkleden?

De unieke combinatie en experimenten met grafische bewerkingen, fotografie, printing, applicaties, tufting en borduursels gecombineerd met een expressieve manier van schilderen levert weer een verrassend nieuw resultaat.

Dit jaar introduceer ik mijn nieuwste collectie “Vergankelijkheid”. Wandkleden en schilderijen gemaakt door middel van mixed media, waarbij bomen, bladeren, totems, maar ook nog mijn vogelportretten centraal staan.

Ook verdorde bladeren en gekapt hout blijft mooi om naar te kijken, in welke vorm dan ook. Het is eigenlijk een onderdeel van het recycle proces. Dood hout en afgevallen bladeren blijven op deze manier voor ons leven, geladen met symboliek.

Contactgegevens en route

Ineke Onkenhout

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe  ‘Grotere kaart bekijken‘ of op de ‘Route‘ links. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route! 

Mijn Atelierroute