Carola Vanos

Mijn schrijven en fotograferen

komen als vanzelf

uit het Grote Niets!

Carola Vanos

Portfolio

Over Carola

Mijn dansende foto’s en mijn boekje “Kleine UM en het Grote Niets” zijn een en al beweging!

Schilderachtige foto’s of fotografische schilderijen.
Tijdens mijn fotosessies beweeg ik graag mee met de natuurlijke beweging van mijn modellen. Ik fotografeer intuïtief, zonder technisch bedacht plan, laat de sessies als het ware gebeuren en verwonder mij elke keer weer over het verrassende, sprookjesachtige resultaat.
www.formlessreality.com

Onderwatersprookje “Kleine UM en het Grote Niets”
Ook het schrijven van de verhaaltjes liet ik als het ware gebeuren en verwonderde mij ook steeds weer over het fenomeen dat de verhaaltjes eigenlijk al bestonden en ik ze alleen maar hoefde op te schrijven.
Een spiritueel sprookje over een klein visje dat diep onder water duikt als hij zich niet lekker voelt. Daar krijgt hij hulp van de oude wijze vis Ikkeweg van wie hij leert hoe hij zijn emoties kan laten oplossen in het Grote Niets.
www.watersjamaan.nl

Voorlezen Kinderen en volwassenen: 1 Kleine UM verhaaltje van 12.00 tot 12.30 uur en van 15.30 tot 16.00 uur in mijn tuinhuisje!

Enkele van mijn foto’s hebben in de Nederlandse, Duitse en Franse Happinez gestaan (magazine Intuïtie mei 2022) Kleine UM mocht ook een klein stukje in de Happinez meezwemmen (magazine januari 2023).

Van warm harte welkom om gezellig met kopje koffie of thee mee te bewegen met mijn foto’s en met Kleine UM.

Contactgegevens en route

Carola Vanos

Voor de route naar het  gemarkeerde adres klik in de kaart op de blauwe  ‘Grotere kaart bekijken‘ of op de ‘Route‘ links. De kaart opent in een nieuwe browser tab. Vervolgens kunt u in Google Maps uw route bepalen.

Bonne route! 

Mijn Atelierroute